Son Yazılar

Ne aradığınızı bulamıyoruz gibi görünüyor. Belki de arama yapmak yardımcı olabilir.

Dolandırıcı Medyum

Dolandırıcı Medyum Kimdir?

Dolandırıcı medyum kimdir sorusu üzerine yoğunlaşan bir kimse, bu soruya cevap bulmak üzerine ciddi bir araştırma içine girer.

Genel anlamda bir kimsenin maneviyat üzerinden bazı teorilere dayanarak insanların hayatlarında değişiklik meydana getirme gibi faaliyetleri içeren ve bu yönde insanların dini inanç ve manevi duygularını istismar eden kimseler olarak tabir edilirler.

Günümüz dünyasında oldukça yaygın olan ve bu kapsamda pek çok kişinin bazı zamanlarda bu yönde bir hizmet almaya ihtiyaç duyduğu bu alan, kötü niyetli bazı kimseler tarafından belli menfaatler elde etmek adına istismar edilir.

Bu alanda dolandırıcılığın oldukça yaygın ve kolay olması sebebiyle kolay yoldan para kazanmak isteyen kimselerin çokça başvurduğu işler arasında belki de ilk sırada medyum dolandırıcılığı yer alır.

Dolandırıcı Medyum Nedir? 

Dolandırıcı medyum nedir konusu ile meşgul olan bir kimse, bu yönde doğru bir şekilde bilgi toplamak adına bir mücadele içine girer.

Bu çerçevede dolandırıcı medyumlar, dini kurallara tabi olan kimselerin önemsemiş olduğu değerler, dini inanç ve duyguların bir hile veya aldatma vesilesi olarak kötüye kullanılmasına neden olan kişilerdir.

Ortaya konulan hile veya aldatma ile haksız yer bir menfaat elde edilmesi durumudur.

Bu şekilde bir dolandırma yöntemine başvuran kimseler, bu yönde ortaya çıkan duyguları istismar etme konusunda pek mahir bir konumda bulunurlar.

Bu sayede tuzaklarına düşen birçok kimseyi de yine aynı kolaylıkla, o kimselerin mevzu bahis olan sorunlarından vakti geldiğinde kurtulacaklarına yönelik telkinleri ile dolandırmış olurlar.

Dolandırıcı Medyum Var mı?

Dolandırıcı medyum var mı sorusuna cevap arayan kimseler, bu kapsamda bir araştırma içine girdikleri zaman, günümüz dünyasında bu yönde bir sektör olduğuna dahi şahit olurlar.

Elbette günümüzde dolandırıcı medyum vardır ve bu kimselerin sayısı azımsanmayacak derecede fazladır.

En kestirme yoldan oldukça kolay bir şekilde para kazanmak isteyen kimselerin başvurduğu işlerin başında gelen dolandırıcı medyumluk, insanların manevi duygu açısından kolay bir şekilde istismar edilmesine sebep olur.

İnsanları bu yönde herhangi bir şeye inandırmak, çoğu zaman oldukça kolay olan bir iştir.

Bu sebeple yoğun bir şekilde tercih edilen ve içinde bulunduğumuz bu çağda oldukça yaygın olan bu iş, birçok kimsenin özellikle dikkat etmesi gereken önemli meselelerin başında gelir.

Dolandırıcı Medyumlar Nasıl Anlaşılır?

Dolandırıcı medyumlar nasıl anlaşılır diye merak eden kişiler gerçek medyumun nasıl olması gerektiğini bilmesi halinde bu soruya kendilerince bir cevap vermiş olurlar.

Bu açıdan gerçek medyumun kim olduğu sorusunun cevabı, dolandırıcı medyumun da kim olduğu sorusuna bir cevap vermiş olur.

O halde gerçek medyumun özelliklerine göz atmak, oldukça önemli bir durum haline gelir.

Bu açıdan gerçek medyumun özellikleri şu şekilde ortaya çıkar:

  • Gerçek medyum, bildiklerini kesinlikle kitap okuyarak ya da internet üzerinde araştırma yaparak öğrenemez.
  • Gerçek medyum hem ilim sahibidir hem de birçok bilim dalına hakim bir yapıdadır.
  • Görünmeyen varlıklarla iletişime geçerek onlarla irtibat kurma yetisine sahiptir.
  • Geçmiş te olan gelecekte olabilecek bazı olaylar hakkında bilgi verme yetenekleri vardır.
  • Vermiş olduğu tüm bilgileri, büyük oranda doğruluk payı ile vermiş olur.

Bu özelliklerin aksini barındıran kimseler dolandırıcı medyumun ta kendisi olur.

Bir kimsenin dolandırıcı medyum veya gerçek medyum olup olmadığını anlamak için o kimsenin bu yetenek ve özelliklere sahip olup olmadığına bakmak yeterlidir.

2023 Dolandırıcı Medyum Yorumları

2023 dolandırıcı medyum yorumları, hizmet sunan bir kimsenin dolandırıcı bir medyum olup olmadığını tespit etme konusunda oldukça yardımcı olabilecek bir argümandır.

Bu anlamda bir hizmet alma gereksinimi duyan kişinin öncesinde mutlaka bu gibi yorumları araştırması ve kontrol etmesi gerekir. Çünkü bu mesele, oldukça hayati bir öneme sahiptir.

Dolandırıcı medyum yorumları, genel anlamda bu yönde hizmet almış ve bunu bizzat deneyimlemiş kimselerin yapmış oldukları yorumlardan meydana gelir.

Bu olayı bizzat yaşamayıp bu olaylara şahit olan kimselerin yapmış oldukları yorumlar da vardır elbette.

Bir kimseye yol gösterici olması ve bu yönde hataya düşmeden doğru bir karar verilmesi bakımından bu yorumlar oldukça önemlidir.

Dolandırıcı Medyum Listesi

Dolandırıcı medyum listesi, özellikle işin ehli olmadığı halde, bu hizmetten faydalanmak isteyen kimseleri dolandırmak adına yola çıkan kimselerin isimlerinin oluşturduğu bir isim listesine işaret eder.

Oldukça önemli olan bu liste, bu yönde bir hizmete ihtiyaç duyan veya bu paralelde bir düşüncesi bulunan kimselerin bu kapsamda bir tuzağa düşmelerine engel oluşturur.

Hem önemli bir tedbir aracı hem de ciddi bir sorgulama materyali olan dolandırıcı medyum listesi, bu hizmeti yanlış bir şekilde sunmaya yeltenen bu kimseleri caydırma yönünde de oldukça etkin ve etkili olur.

Bu denli önemli olan dolandırıcı medyum listesi, birçok kimsenin bu yola girmeden önce incelemesi gereken önemli bir husustur.

Dolandırıcı Medyum İsimleri

Dolandırıcı medyum isimleri, insanların dini ve manevi duygularını sırf kendi menfaatleri uğruna istismar eden kimselerin isimlerinden meydana gelir.

Bu isimlerin biliniyor olması meselesi ise birçok kimse açısından böyle bir tuzağa düşmenin engellenmesi açısından büyük bir önem arz eder.

Bu nedenle medyum hizmeti almak isteyen veya bunu düşünen birçok kimse, bu hizmete başvurmadan önce dolandırıcı medyum isimlerinin ne olduğu ile ilgili ciddi bir araştırma içerisine girer.

Bu kapsamda yapılan araştırmanın neticelerine ulaşmak demek, bu yolda kimlerin kapısının çalınıp kimlerin kapısının çalınmayacağı konusunda açık bir bilince sahip olmak demektir.

Bu ise kişiler tarafından dolandırılmayı önlemek ile eşdeğer bir durumdur.

Sahte Medyumlar Kimlerdir?

Sahte medyumlar kimlerdir meselesi ile ilgilenen veya ilgilenmeye başlayan pek çok kişi, genel anlamda böyle bir hizmet almaya ihtiyaç duyan kimseleri temsil eder.

Sahte medyumlar, ruhlar alemi ile iletişime geçebilen ve bu sayede ölülerle canlılar arasında bir iletişim kurabilen medyumların icra etmiş oldukları medyumluk işi ile uzaktan yakından alakası olmaya kimselerdir.

Bu kişiler, sadece elde etmeyi düşündüğü maddi menfaati elde etmek maksadıyla kendilerine medyum süsü veren kimseler olarak ön plana çıkarlar.

Aksi halde bu anlamda bir yetenekleri olmadığı gibi bu yönde bilgi ve gerekli ilme de sahip değillerdir.

Yüzeysel bir bilgi ile bu işi yürütmeye çalışan kimseler olmaktan öteye hiçbir zaman geçememişlerdir.

Sahte Medyum İsimleri

Sahte medyum isimleri, medyumluk işi ile bir ilgisi olmadığı halde insanların dini ve manevi duygularını istismar ederek maddi kazanım elde etmek isteyen kimselerin isimlerinden oluşan bir listeyi temsil eder.

Medyum ismi altında iş yaparak insanları kendi tuzaklarına düşürmeye çalışan sahte medyumların tek gayesi, kısa ve kolay bir yoldan maddi kazanım elde etmektir.

Bu tür bir tuzağa düşmemek adına oldukça önemli olan bu isimler, kötü niyetli bu kimselerin ifşa edilmesi anlamına gelir.

Bu hizmetleri almak isteyen kimselerin hizmeti almadan önce bu isimleri biliyor olmaları, onların bu yönde bir tuzağa düşmeleri konusunda önlem alma ve düşmelerini engelleme konusunda oldukça etkili bir yöntemdir.